Vintage thinks & things

Το μικρό σπίτι στο …Παρίσι

admin in ειδη σπιτιου

Όταν ήμουν μικρή το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν να παίζω με την αδερφή μου σπιτάκι. Ένα καλοκαίρι μας είχε φτιάξει ο παππούς στο χωριό μια σκηνή με ξύλα. Ήταν το καλύτερο σπιτάκι του κόσμου. Είχαμε φέρει όλα μας τα παιχνίδια εκεί, είχαμε βάλει χαλάκι και μια κουρτίνα για πόρτα. Κάθε μέρα μεταφέραμε από το σπίτι της γιαγιάς όλο και περισσότερα πράγματα. Μερικά ήταν πράγματα αξίας κάτι που ήταν δύσκολο να αντιληφθούμε σε εκείνη την ηλικία. Όσο περισσότερο γέμιζε το σπιτάκι μας τόσο άδειαζε το σπίτι της γιαγιάς.  Κάποια στιγμή όλοι ανησύχησαν για τα χαμένα αντικείμενα αλλά εμείς δεν αποκαλύπταμε τι είχαν γίνει. Μετά δεν θυμάμαι και πολύ καθαρά τι έγινε, αλλά γκρέμισαν την σκηνή και δεν μας άφησαν να ξαναπαίξουμε εκεί.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου ήταν να αποκτήσω το δικό μου σπίτι. Ένα όνειρο που άργησε, ήρθε μετά από πολύ κούραση, αγώνα και ταλαιπωρία και σε μια πολύ μίζερη και δύσκολη εποχή.  Τώρα η μεγαλύτερη επιβράβευση των κόπων μας είναι να καμαρώνουμε σε κάθε γωνίτσα όλα τα πράγματα που φτιάχναμε τόσο καιρό και τα προορίζαμε για το σπίτι μας!!!

Αγοράσαμε τα παρακάτω:

Το Cocoσπιτο δεν θα μπορούσε να έχει απλά αξεσουάρ στο μπάνιο του. Για αυτό έγιναν έτσι:

Και φυσικά ασορτί κουρτίνα μπάνιου:

Μπορεί το μπάνιο μας να μην έχει ακόμη πόρτα, αλλά έχει τα πιο όμορφα αξεσουάρ που έχω δει..

Coco

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 Responses

 • Ειρήνη says:

  Καλημέρα,

  ψάχνοντας για κουτίνες μπάνιου έπεσα πάνω στη φωτογραφία του μπλόγκ σας και πραγματικά ενυπωσιάστηκα.
  Είναι τα πιο ωραία αξεσουάρ μπάνιου που έχω δει.
  Θα σας έβαχα σε πολύ κόπο εαν σας ζητούσα να με κατατοπίσετε ώστε να κάνω κάτι παρόμοιο?
  Για χρώματα και τον τρόπο που τα φτιάξατε?
  Ευχαριστώ πολύ

 • coco says:

  Ειρήνη σε ευχαριστούμε πολύ!!! Τα ζωγραφίσαμε με μαύρη ματ λαδομπογιά, εναλλακτικά μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.verycoco.gr/metafora-ektyposis/ την τεχνική μεταφοράς εκτύπωσης σε οποιαδήποτε επιφάνεια για τα αξεσουάρ μπάνιου. Η κουρτίνα είναι από το ΙΚΕΑ είχε ήδη στο κάτω μέρος της μαύρο χρώμα και ζωγραφίστηκε και αυτή με μαύρη λαδομπογιά! Καλή επιτυχία!!!

 • Ειρήνη says:

  Ευχαριστώ πολύ!!!
  Πολύ ωραίες ιδέες!
  :-) :-) :-)

 • Mary Deco says:

  Βρε κορίτσι πόσο μοιάζουμε σε αυτό! Κι εγώ μικρή έπαιζα το ¨σπιτάκι”, στο δωμάτιό μου όμως γιατί δεν είχαμε αυλές..έκανα σαλονάκι, έπαιρνα και τις κούπες της μαμάς και φώναζε η μαμά…από τότε που ήμουν φοιτήτρια θυμάμαι να ανυπομονώ να μπω στο δικό μου, καταδικό μου σπίτι αλλά οι μετακομίσεις και οι ασταθείς δουλειές (όταν αυτές υπήρχαν) δε μου το επέτρεπαν..τώρα, καλά να μαστε, ετοιμαζόμαστε μετά το καλοκαίρι να μπούμε επιτέλους στο σπίτι μας και να γεμίσουμε κάθε γωνιά με το γούστο και την αγάπη μας! Είναι η καλύτερη διαδικασία! Πάντως όπως και συ, κι εγώ λατρεύω Παρίσι κι έχω πάρει φοβερές ιδέες από το blog σου! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>