Vintage thinks & things

Τα χριστουγεννιάτικα του κ. Σωτήρη

admin in ειδη σπιτιου

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο… Ένας άντρας που δεν ενδιαφέρεται για την διακόσμηση του σπιτιού ή ένας άντρας που έχει άποψη για όλα…

Οι περισσότεροι πάντως ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Αλλάζεις κουρτίνες, βάζεις τα εποχιακά διακοσμητικά, αγοράζεις κάτι καινούριο και είσαι τόσο περήφανη αλλά δεν αντιλαμβάνεται καμία διαφορά. Προσπαθείς να αποφασίσεις για μια αγορά και θέλεις την γνώμη του, αλλά η απάντηση είναι δεν ξέρω, κάνε ότι θες, αφού είναι δική σου δουλειά.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν αυτοί που ανακατεύονται σε όλα. Από το σχέδιο της χαρτοπετσέτας μέχρι την απόχρωση του φωτισμού της λάμπας. Δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα χωρίς την έγκριση και την αποδοχή τους, νομίζουν ότι είναι οι μεγαλύτεροι διακοσμητές του κόσμου και αν έκανες το λάθος να επιλέξεις κάτι που δεν είναι του γούστου τους, θα πρέπει να αντέξεις την καθημερινή κριτική τους. Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται δυστυχώς ο κ. Σωτήρης.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο… Οι φίλες μου παραπονιούνται που δεν ασχολούνται οι άντρες τους με το σπίτι, αλλά και αυτό που ζω δεν είναι ότι καλύτερο. Και επειδή ξέρω ότι το γυναικείο μυαλό είναι παράξενο, μάλλον θα μας βόλευε μια μέση κατάσταση. Να ενδιαφέρεται αλλά να μην έχει άποψη!

Ο κ. Σωτήρης θεωρεί οτιδήποτε έχει σχήμα καρδούλα, είναι ροζ και χαρούμενο ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Μισεί τα σπιτάκια μου και τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα στολίδια μου.Έτσι τον άφησα να δημιουργήσει τα δικού του διακοσμητικά, για να δω πως αντιλαμβάνεται ένας άντρας τα Χριστούγεννα.

Έφτιαξε ένα φωτιστικό με ταράνδους,

κόλλησε σε ένα τζάμι χαρτοταινία, μετέφερε σχέδια πάνω στην χαρτοταινία και αφαίρεσε με χαρτοκόπτη το φόντο. Πέρασε με μαυροπίνακα την επιφάνεια του τζαμιού και έτσι βάφτηκε όλο το φόντο εκτός από τα σχέδια. Κατασκεύασε ένα κουτί, τοποθέτησε λινάτσα πίσω από το τζάμι έβαλε και λαμπάκια και ετοίμασε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο φωτιστικό.

Και αυτό είναι το δέντρο του. Για κάθε άντρα συνειρμικά δέντρο = αρωματικό αυτοκινήτου… Έκοψε ένα ξύλο σε σχήμα δέντρου, το έβαψε και για να με πείσει ότι είναι πολύ ωραίο έγραψε και το όνομα του blog.

Και επειδή είμαι πολύ καλή και αντικειμενική πάνω από όλα, θα παραδεχτώ ότι μου άρεσαν τρελά τα διακοσμητικά του!!!

Η μάχη των φύλλων είναι παντοτινή, εύχομαι υπομονή, πολύ υπομονή και από τις δύο πλευρές!

Coco

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 Responses

 • Anonymous says:

  Το φωτιστικο του Σωτηρη ειναι αριστουργημα! Συμφωνω μαζι σου εμαστε λιγο μπερδεμενες ως προς το τί αντρες θελουμε αλλα νομιζωω τελικα οτι οταν εχουν αποψη ειναι καλυτερα, φιλιά πολλα και μπραβο και για το λιτο δενδρο!

 • Parentslandgr says:

  Καλά αυτό με τους ταράνδους μαγικό. Τωρα για το δεντρο εξυπνο αλλά ελα που μου αρέσει η παράδοση κ. Σωτήρη.

 • σοφία says:

  ΄Εχω και εγώ έναν παρόμοιο.
  ΄Οχι καλλιτέχνη,
  αλλά παρεμβατικό σε όλα !!
  Πάντως οι κατασκευές του κ. Σωτήρη είναι πολύ
  ξεχωριστές !!
  Εντάξει κανείς δεν είναι τέλειος, χα,χα !!!!!!!

 • πολύ ωραίο το φωτιστικό,μάλλον θα το προσπαθήσω και πάει στα pin μου με τα ”projects to try”
  Kαλό απόγευμα!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>